Se vad vi kan hjälpa dig med

Våra tjänster

Alla våra tjänster

Hos oss kan du få hjälp med delar av din bokföring eller ta del av en helhetslösning. Tillsammans med dig arbetar vi fram en unik lösning utifrån ditt företags situation. Nedan kan du läsa mer om de tjänster som vi kan erbjuda dig.

Redovisning

Företag är enligt lag skyldig att redovisa på ett korrekt sätt. Vi håller oss ständigt uppdaterade och hjälper gärna till. Du väljer om vi ska göra en löpande månadsavstämning eller om vi ska ta hela ansvaret från att fakturera kunder och betala leverantörsfakturor till bokslutet.

Bokslut

Vid slutet av en redovisningsperiod är det dags för bokslut. Vanligast är att redovisningen sträcker sig från 1 januari till 31 december. Bokslut är en avstämning för året som har gått och visar det slutliga resultatet. Vi sammanställer och gör klart bokslutet och skickar in det digitalt till Bolagsverket.

Ekonomisk förvaltning

Önskar ni någon som förvaltar ekonomin i form av en huvudman och hjälper till att skapa avkastning finns vi här. Vi tar gärna ansvar för exempelvis bostadsrättsföreningars ekonomi hela vägen. På så sätt slipper föreningen själv tänka på den biten.

Rådgivning

Ekonomi är inte alltid lätt. Som företagare kan du uppleva att du är ensam i dina beslut. Det är då vi finns här. Vi kan vara bollplank, komma med goda råd och hjälpa till tack vare kunskap inom området. Du ska kunna ringa oss och känna dig trygg med att få råd för att kunna ta ett bra beslut i både små och stora frågor.

Outsourcing

Ibland kan företaget behöva en extra hand. Det kan bero på sjukskrivning eller kraftig tillväxt, oavsett orsak hjälper vi till. Du får hjälp av kompetent personal som gör att ditt företag kan fortsätta bedriva sin verksamhet på bästa sätt. Ta hjälp av någon som kan istället för att tacka nej till jobb.

Deklaration

Varje år ska en deklaration in till Skatteverket. Vi hjälper både dig som privatperson och ditt företag då de ofta följs åt. Du behöver inte sitta själv och försöka förstå vad varje ruta egentligen betyder på deklarationen, vi är experter på området och gör gärna din deklaration. Vi tar hänsyn till alla avdrag som finns och lämnar alltid in deklarationen i god tid.

Få vårt erbjudande

Vad kostar våra tjänster?

Klicka på ”Få offert” så ger vi dig en offert inom kort. Det finns inga skyldigheter kopplade till att be o m en offert, och det är helt kostnadsfritt.